Skaffa en körjournal med gps

Det är inte fel att föra journal, att ha koll och ordning och reda över företagets körningar helt enkelt. En körjournal GPS gör att du har koll på hur mycket du kör på ett väldigt enkelt sätt. Arbetar du mycket med körningar är det bra att kunna ha en digital körjournal, så att alla turer du åker med din bil registreras. Arbetsfordon och företagsbilar kan därmed ha stor nytta av denna.

Det finns ett företag som har tagit fram denna körjournal som med hjälp av GPS-teknik fungerar på allra bästa sätt. Den är enkel att installera så väl som att den är enkel att använda. Det företag som står bakom denna nya innovation heter Jiricom. Med deras körjournal blir det mindre administration så att du får en bättre kontroll på alla körningar.

Körjournaler via GPS

Det är som sagt en bra idé att satsa på en körjournal med gps eftersom då sker allt digitalt. Det du kör registreras direkt. Du får då koll, utan att behöva logga på egen hand. Det som är bra med denna körjournal med gps är att allt sker automatiskt. Det går att ändra så att när du kör privat så registreras det som privat och när du kör för jobbet så registreras det på det. Det är en smidig lösning för alla som behöver en körjournal.

Om du tycker att detta verkar vara något som passar dig, så kan du läsa mer om den på Jiricoms hemsida. Det går att testa denna körjournal gratis i en månad. Du kan även kontakta dem direkt för att få reda på mer.